La Poma Bikepark

Espai de 30.000 m2 que està considerat com un dels millors bikeparks d’Europa. Es practiquen tot tipus d’especialitats de l’esport de la bicicleta i a més a més, al seu interior està instal·lat un skate parc que permet també la pràctica dels esports de patins.

La Poma Bikepark va néixer el 2005 com un camp per a la pràctica del dirtjump. Amb la suor i treball dur ha anat evolucionant i ara, anys després, s´ha convertit en un dels bikeparks de referència a nivell mundial, considerat el millor d’Europa per centenars de riders, en el top 5 mundial segons GMBN i un dels esports més cobejats tant per sponsors com per riders. Algunes promeses locals com Andreu Lacondeguy, Bienvenido Aguado o Adolf Silva es van convertir en La Poma en grans estrelles internacionals.

És una instal·lació esportiva on es poden practicar diferents modalitats i disciplines de bicicleta, mountain Bike, BMX, MTB, Bike trial, Skate, Scotter, Snake i Rollers  adaptades per a diversos nivells.

Cada any pel mes de octubre- novembre es celebra la Happy Ride Weekend, un cap de setmana per gaudir al màxim d’aquestes modalitats. És un festival  d’acrobàcies i salts de BMX i MTB. Es celebra el concepte de divertir-se amb la bicicleta en un format de competició obert a tothom.

La Happy Ride Weekend és una competició de BMX freestyle modalitats Dirt Jump, Pump track i Dual Speed & Stile.

Descobreix més