Viure a Premià de Dalt

Als peus de la Serra de Marina, entre el mar i la muntanya, hi ha un poble ple de vida i amb molt d’encant. Viu tots els atractius de Premià de Dalt.

Descobriu els atractius de la vila i el seu entorn i gaudiu de la seva oferta turística. Prepara el teu itinerari i no t’oblidis res!

Els nostres carrers són plens! Passeja pel poble i descobreix el patrimoni històric i cultural. La visita al Museu és imprescindible!

Premià de Dalt és un poble ple de tradicions! Es viu l´ambient de les festes del poble i es difon la cultura local. També es fan esdeveniments durant tot l’any, n’hi ha per a tots els gustos i edats.

Beneficia’t dels nombrosos espais naturals i esportius durant tot l’any gràcies al nostre clima temperat. Viu un entorn amable, gaudeix de la pau, camina en silenci i observa.

Gaudeix de la natura, el nostre paisatge acull un ric i divers patrimoni històric i arquitectònic en forma de masies, edificis religiosos, jaciments…

S’aposta pel comerç de proximitat. Tasta el producte local i l’oferta gastronòmica d’una qualitat excel·lent, tant per emportar com per asseure’s a consumir.

Premià de Dalt és una població emprenedora amb un teixit empresarial important. Un espai de col·laboració empresarial i coworking és el Club Emprèn, un edifici multifuncional que recolza professionals, empreses i autònoms, amb un gran espai amb capacitat per a 8 professionals, 4 sales de reunió, despatxos empresarials i sala polivalent.

Visita el Club Emprèn