Situació i com arribar

Premià de Dalt es troba a la part mitjana/baixa de la comarca del Maresme, a 22 km. al NE de Barcelona i a 9 km de la ciutat de Mataró. El seu terme municipal és gran, ja que té una superfície de 6,6km2. Al nord limita amb Vallromanes, a llevant amb Vilassar de Dalt, a ponent amb Teià i al migdia amb Premià de Mar. Destaca dins el terme el bosc amb el jaciment iber de la Cadira del Bisbe i diferents turons amb vistes sobre el Mediterrani.

Els nombrosos boscos que cobreixen les muntanyes del terme són bàsicament de pins i alzines, els quals han ocupat progressivament moltes de les terres que fins ben entrat el segle XX havien ocupat vinyes i altres terres de conreu. L’agricultura però ha disminuït molt en els darrers anys i avui la que resta és producció de flor i planta.

Centre urbà, barris i urbanitzacions

El nucli urbà es troba al voltant de la Riera de Sant Pere/carretera a Premià de Mar/carretera d’Enllaç, estructurat a partir de l’església parroquial de Sant Pere i la zona de la Fàbrica, l’eix comercial de la vila que connecta l’Ajuntament amb l’Escola Marià Manent, Biblioteca Jaume Perich i Escala, Casa de Cultura Can Figueres i Escola Bressol Municipal.

Premià de Dalt s’estructura en cinc grans barris: nucli antic, barri del Remei, barri Santa Anna – Tió i barri de La Floresta. El municipi ha crescut a través de les urbanitzacions (Can Figueres, Puig de Pedra – Sot del Pi, Les Pèrgoles…). La zona esportiva municipal i l’institut de secundària són el nexe comú d’integració dels diferents barris i zones de Premià de Dalt.

COM ARRIBAR
Recurso 1
Amb bus
Recurso 2
Amb tren
Recurso 3
Transport privat

Des de Barcelona, direcció Girona:
Per l’autopista c-32; sortida 92 de Premià de Dalt. Per la N-II, a l’alçada de Premià de Mar, agafeu desviament a Premià de Dalt

Des de Girona, direcció Barcelona:
Per l’autopista AP-7, sortida enllaç autovia de C-60 Granollers Mataró. Llavors C-32 (sortida 92), o bé N-II

Recurso 4
Amb Taxi

Per agafar els taxis de Premià de Dalt trucar a:

Taxi Maresme
678 298 808
676 474 34
taxivilassardedalt7places.com

Taxi Pedro Mohedo
617 43 87 88