Ulisses Fest

Festival de referència al Maresme que combina patrimoni, cultura, gastronomia, esport, exhibicions i concerts de primer nivell. El festival va sorgir com a un esdeveniment cultural per fer visible el patrimoni local al voltant del “Plat d’Ulisses” peça única al món que il·lustra dos passatges de l’Odissea d’Homer. Es celebra als voltants del mes de setembre.

Ulisses Fest s’inicia en 2016 a partir d’un primer esdeveniment “EL DIA D´ULISSES” i a partir de 2017 es configura com un gran festival. En 2021 vam celebrar la 5a edició del festival, podríem dir la 4a+1, ja que no vam poder celebrar l’edició 2020 a causa de les restriccions motivades per la pandèmia.

“ULISSES FEST”, és el festival de referència del Baix Maresme a partir de la projecció dels valors diferencials i eixos estratègics de Premià de Dalt, patrimoni històric singular (iber, grec i romà), patrimoni natural i d’entorn singular (costa i serralada), patrimoni esportiu i de foment de la vida saludable (gran aposta de la població amb la potenciació de la nova Anella Esportiva en constant creixement i d’un dels bike parks més importants del món “La Poma” Premià de Dalt), patrimoni gastronòmic (restauració i comerç de proximitat, km 0) i patrimoni cultural local.

En aquest festival únic i singular, es conjuga cultura, esport, comerç, gastronomia, concerts i espectacles de primer nivell amb activitats dirigides a tots els segments de població i especialment a un públic familiar. Sens dubte, “ULISSES FEST”, és l’esdeveniment més transversal de Premià de Dalt i rep visitants de tots els punts de Catalunya.

El seu idíl·lic paisatge amb mar i muntanya i la proximitat a Barcelona, emmarquen aquest gran festival.

Descobreix més