Biblioteca Jaume Perich i Escala

La Biblioteca Jaume Perich i Escala és un dels equipaments culturals que hi ha al municipi de Premià de Dalt. Com a servei bibliotecari obligatori, té la responsabilitat de crear sinergies de treball amb altres entitats i equipaments municipals. Identificar i anticipar-se a les necessitats de la comunitat, és un dels objectius principals que es busquen per tal de prestar serveis de qualitat als ciutadans.

Les biblioteques públiques juguen un paper molt important en la cultura d´un poble. Moltes vegades són les bases que permeten tenir un accés no discriminat a la informació per motius econòmics o ideològics. Creiem fermament que contribuir a la formació de les persones, fomentar la inclusió social, ajudar en el creixement personal i intelectual és fomentar el progrés de la comunitat i contribuir a la inclusió per assolir societats més justes, modernes i, en general, democràtiques.

A la biblioteca fem exposicions mensuals, xerrades, presentacions de llibres, tallers, contes per a adults, recitals de poesia, espectacles literaris, grups de conversa en francès i anglès, col.laborem amb les escoles del poble, amb entitats diverses, oferint tallers d´alfabetització digital, lots de llibres, activitats…

Som una biblioteca especialitzada en còmic polític i fem activitats diverses per fomentar aquest gènere i aquesta part de la nostra col.lecció.

937514771
b.premiad@diba.cat

Descobreix més